Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Από τη δράση των βουλευτών μας

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας κα Μ. Θεοχάρη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατέθεσε αναφορά σχετική με το αίτημα αγροκτηνοτρόφων της Ανατολικής Αργιθέας που ζητάνε να καταργηθεί αγρονομική διάταξη με την οποία απαγορεύεται η εγκατάλειψη και η ελεύθερη βοσκή ζώων άνευ οδηγού (κοινώς τσομπάνη)!

Επίσης, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Καρδίτσας κος Σ. Ταλιαδούρος με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητά «να επιτραπεί η εγκατάσταση κτηνοτρόφων σε δασικές επιφάνειες»!

Αδιάψευστη απόδειξη ότι οι βουλευτές μας βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, ασχολούνται με τα σοβαρά, επίκαιρα και μείζονα κοινωνικά προβλήματα, έχουν οικολογική συνείδηση, υπηρετούν το κοινωνικό συμφέρον, αποστρέφονται τη μικροπολιτική, το λαϊκισμό και τα ιδιωτικά μικροσυμφέροντα και είναι άξιοι εκπρόσωποι του νομού, του λαού, της πατρίδας και του έθνους γενικά. Επίσης, με τις ερωτήσεις τους, οι δύο εκπρόσωποί μας διαψεύδουν για πολλοστή φορά και όσους ισχυρίζονται ότι εξέλειπαν πλέον οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μας υπενθυμίζουν ότι εξακολουθεί να σοβεί ιδεολογικό και πολιτικό χάος μεταξύ της «δημοκρατικής παράταξης» και της «επάρατου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου