Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

και τρομοκρατία εν Καρδίτση…


«(…)Προκλητική είναι και η παρουσία των ένστολων μηχανόβιων (ΔΙΑΣ) σε πλατείες και πεζόδρομους της πόλης μας. Την Παρασκευή το βράδυ μετά από διαμαρτυρία φοιτητή για την κίνησή τους σε πεζόδρομο θέλησαν να προχωρήσουν σε αναίτια σύλληψη. Η άμεση αντίδραση όμως των πολιτών και της νεολαίας που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη πλατεία, απέτρεψε κάτι τέτοιο. Ο φοιτητής κρατήθηκε για λίγο για «εξακρίβωση» στοιχείων και αφέθηκε ελεύθερος.
Προσπαθούν να σπείρουν το φόβο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας οργίζουν περισσότερο.(…)»
Από ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα γεγονότα της 6/12 με αναφορά και στους «δικούς μας» ράμπο της ΔΙ.ΑΣ. Προσυπογράφουμε!

7 σχόλια:

  1. Και Καλά οι ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ και που είναι στην Καρα-Κοσμάρα τους και το μόνο που κάνουν είναι να υποστηρίζουν τους Αναρχικούς, τους Λαθρομετανάστες και Οτιδήποτε Ανθελληνικό, και να Κατηγορούν για Όλα τα δεινά του Τόπου την Αστυνομία....
    Εσείς που λέτε οτι "Προσυπογράφετε" σαν 'Εν Καρδίτση' πώς το είδατε το θέμα??

    Απο Πότε Απαγορεύεται σε Αστυνομικούς Εν Ώρα Υπηρεσίας να Κινούνται με την Μηχανή ή Χωρίς Μέσα σε Δημόσια Πλατεία, Πάρκο ή Πεζόδρομο??
    Μήπως θα πρέπει να δώσουν και λογαριασμό στους περαστικούς για το εάν εκείνη την ώρα ψάχνουν κάποιον Κακοποιό, ή έχουν δεχτεί κλήση για κάποια ύποπτη κίνηση ή Εγκληματική δραστηριότητα στο χώρο??

    Όσο για την "διαμαρτυρία φοιτητή για την κίνησή τους σε πεζόδρομο" και τα περί Αναίτιας πρόθεσης σύλληψης, δεν κατάλαβα?? Θα Απαγορεύσει στους Αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους ο κος. Φοιτητής?? Αν Ναι,τότε μήπως αυτό είναι παρακώλυση Αστυνομικού Έργου (και οιονεί- Απίθεια/Αντίσταση κατά της Αρχής κλπ) και τότε κακώς δεν Συνελήφθη για Αυτόφωρο...??

    Άν λοιπόν δεν θέλετε να Υπάρχουν Νόμοι και να επικρατεί Άκρα Αναρχία στον τρόπο Δράσης και Συμπεριφοράς του κάθε πολίτη, πρόβλημα σας- Η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. θα είναι Εκεί και θα τους Εφαρμόζει.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i omada dias mono kalo mporei na ferei stin koinonia mas,,,,,min ta isopedonete ola,einai dipla mas ta pedia kai otan xriastika voithia mesa se ena lepto eixan erthei kai me voithisan!koitaxte na xeprostiasete kanena politiko kai afiste tin dias isixi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην δώσουν αναφορά στον φοιτητή γιατί περνούσαν.. Άκου ένστολοι μηχανόβιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άν λοιπόν δεν θέλετε να Υπάρχουν Νόμοι και να επικρατεί Άκρα Αναρχία στον τρόπο Δράσης και Συμπεριφοράς του κάθε πολίτη, πρόβλημα σας- Η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. θα είναι Εκεί και θα τους Εφαρμόζει.-
    ---
    Θεωρείς ρε καράβλαχε, ότι οι μηχανόβιοι ΔΙΑΣ, εφαρμόζουν το νόμο, καθήμενοι π.χ. στο φούρνο δίπλα από την Εθνική κάθε βράδυ, κάνοντας πλάκα σε περαστικούς, πειράζοντας τις κοπελίτσες που φεύγουν από τα φροντιστήρια και ειρωνευόμενοι και κάνοντας τους έξυπνους και τους "μεγάλους", στους νεαρούς που περνάνε από κεί "χασκολογώντας" (όπως κάνουν τα παιδιά της ηλικίας τους πειράζοντας ο ένας τον άλλο);;;;

    Υπάρχει κάνας νόμος που να απαγορεύει τους πολίτες να περπατούν ελεύθεροι στους δρόμους μιας πόλης;

    Άντε και χαθείτε αληταριά, που μας δικαιολογείτε κιόλας τα καθάρματα που πήγαν στην Αστυνομία μόνο για το μισθό και την είδαν "εξουσία", και είπαν να μην χάσουν την ευκαιρία να δράσουν ανεξέλεγκτα κατά των πολιτών.

    Ή μήπως τηρούν επακριβώς τις διαταγές του κ. Αγγελή;
    (Ο εν λόγω αστυνομικός διευθυντής είναι πολύ τυπικός για να μην τηρεί -μέσω διαταγών του- τους νόμους και την τυπικότητα ως προς τη λειτουργία και δράση των αστυνομικών οργάνων που βρίσκονται υπό τας διαταγάς του... Γι' αυτό λέω πως πέρα από τις διαταγές που έχουν οι ΔΙΑΣ, οι ίδιοι κάνουν κατάχρηση εξουσίας)

    ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς που λέτε οτι "Προσυπογράφετε" σαν 'Εν Καρδίτση' πώς το είδατε το θέμα??

    ----
    Εσύ τώρα πώς το είδες το θέμα αγαπητέ Πανούλη;;
    Απαγορεύεις κάποιον να έχει άποψη;;
    ΤΟ μάγκα παριστάνεις ή απλώς ανήκεις στην συνομοταξία των φασιστοειδών;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο για την "διαμαρτυρία φοιτητή για την κίνησή τους σε πεζόδρομο" και τα περί Αναίτιας πρόθεσης σύλληψης, δεν κατάλαβα?? Θα Απαγορεύσει στους Αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους ο κος. Φοιτητής?? Αν Ναι,τότε μήπως αυτό είναι παρακώλυση Αστυνομικού Έργου (και οιονεί- Απίθεια/Αντίσταση κατά της Αρχής κλπ) και τότε κακώς δεν Συνελήφθη για Αυτόφωρο...??

    ------
    Έχεις και πολύ μεγάλη φαντασία ρε Πανούλη!
    Ή μήπως αγωνιάς να δικαιολογήσεις τον εαυτούλη σου, όντας ανήκων στην Ομάδα ΔΙΑΣ;
    Και ποιος είσαι εσύ και οι Δίες σου, που θα τρομοκρατήσεις κάθε νεαρό που περπατάει σε μια πλατεία δίπλα από τα αραγμένα τεμπελόσκυλα με τις μοτοσικλέτες τους;
    Μήπως δεν έχουν τι άλλο να κάνουν τα παλιόσκυλα και επιτίθενται (έστω φραστικά) σε περαστικούς πιτσιρικάδες; Σε πληροφορώ (όχι πως δεν το ξέρεις) ότι αυτό ακριβώς κάνουν!!

    Και σε ρωτώ κι εγώ λοιπόν Χαζούλη Πανούλή:
    Αυτή είναι η "δουλειά των Αστυνομικών";;;;;
    Απαντώ με παράφραση δικής φράσης:
    Αν Ναι,τότε μήπως αυτό είναι κατάχρηση εξουσίας κατ'εξακολούθηση και τότε κακώς δεν διώχνονται από το Σώμα της ΕΛΑΣ...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάμε Γρήγορες Απαντήσεις:

    1ον) @ Ανώνυμος 11 Δεκεμβρίου 2010 5:45 π.μ.
    Όλα αυτα που περιγράφεις (για πειράγματα σε κοπελίτσες κλπ.)να πάς να τα καταγγείλεις Επώνυμα εκεί που πρέπει και να μην βρίζεις και να αερολογείς γενικώς και αορίστως-και χωρίς στοιχεία εδώ. (ή αν θές συνέχισε ελεύθερα να το κάνεις-χάνοντας την αξιοπιστία των λόγων σου)
    Όσο για το "Υπάρχει κάνας νόμος που να απαγορεύει τους πολίτες να περπατούν ελεύθεροι στους δρόμους μιας πόλης;" - Άν διάβασες Καλά το Άρθρο, μάλλον το Αντίθετο έγινε με τη "διαμαρτυρία" του φοιτητή-ήθελε να Απαγορεύσει αυτός την διέλευση των Αστυνομικών απο εκεί.
    Η Κατάχρηση Εξουσίας (που αναφέρεις) είναι Καταδικαστέα απ'όπου και αν Προέρχεται, γιαυτό σου λέω-Άν Υπάρχει κάτι να το καταγγέλεις εκει που πρέπει για να Τιμωρούνται όσοι την ασκούν, Αγαπητέ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ...

    2ον) @ Ανώνυμος 11 Δεκεμβρίου 2010 5:48 π.μ.:
    Αγαπητέ Ανωνυμούλη(απο το Πανούλη), πάμε στο επόμενο Σχόλιο γιατί εδώ δεν υπάρχει κάτι για να πείς για την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ.

    3ον) @ Ανώνυμος 11 Δεκεμβρίου 2010 5:57 π.μ.
    Εξυπνούλη Ανωνυμούλη (απο το Χαζούλη Πανούλη) η Μεγάλη Φαντασία Ανήκει Όλη σε Εσένα και δεν θα σου την Στερήσω...Διάβασε και Εσύ Ξανά το Άρθρο,γιατί άλα ντ'άλλων κατάλαβες... Δεν Υπήρξαν πουθενά "αραγμένα τεμπελόσκυλα με τις μοτοσικλέτες τους" για να "τρομοκρατήσουν κάθε νεαρό που περπατάει σε μια πλατεία δίπλα τους", αλλά κάτι Εντελώς Διαφορετικό: "διαμαρτυρία φοιτητή για την κίνησή τους σε πεζόδρομο". Κατάλαβες Εξυπνούλη Ανωνυμούλη? Κίνηση σε Πεζόδρομο-Όχι Άραγμα σε Πλατεία. Διάβαζε Καλά Πρώτα τα Άρθρα για να Σχολιάζεις πάνω σε Πραγματική Βάση και Όχι σε Ιστορίες ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Ακής Φαντασίας.
    Όσο για αυτά που με 'πληροφορείς' και εσύ για το οτι "επιτίθενται (έστω φραστικά) σε περαστικούς πιτσιρικάδες" σου Απαντάω όπως και στον προηγούμενο Ανώνυμο- Άν γίνεται κάτι τέτοιο να καταγγέλεται άμεσα εκεί που πρέπει. Μέχρι τότε Εξυπνούλη Ανωνυμούλη, η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ είναι εκεί έξω για να Προστατεύει τον Πολίτη (Την Μάνα σου,τον Πατέρα σου,το Σπίτι σου,το Αυτοκίνητο σου,το Μηχανάκι σου και Εσένα) - και Όχι όλα αυτά που αναφέρεις εδω. ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ,ΒΡΗΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή