Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Είμαστε πολλοί και είμαστε παντού!» - Συμπαράσταση στους εργαζόμενους των Δήμων

Το λάβαμε και το δημοσιεύουμε:Κανένας μας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το «βουνό» της επίθεσης. Κανένας δήμαρχος δεν θα «βοηθήσει» συμβασιούχους, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις. Αυτοί βολεύονται αν κυριαρχήσει η βασική αρχή του καπιταλισμού, «κοίτα τον εαυτό σου, ζήσε και άσε τους άλλους, βολέψου και μη σε νοιάζει για τον διπλανό σου», στο όνομα μάλιστα της ατομικής ελευθερίας και μας διασπούν. Να μην το επιτρέψουμε!
Τίποτα δεν προεξοφλείται και τίποτα δεν μας χαρίζεται. Δεν σηκώνει η πραγματικότητα την υποταγή, γιατί όπως λέει κι η λαϊκή παροιμία, «Η καμήλα αν δεν γονατίσει δεν μπορείς να την φορτώσεις». Να μην γονατίσουμε! Να αντισταθούμε!
Για αυτούς τους λόγους και για άλλους χίλιους, που όλοι βιώνουμε, αυτή η απεργία πρέπει να συνεχίσει, να γίνει αγώνας διαρκής, να παρασύρει και άλλους.
Σ’ αυτή την απεργία οι δρόμοι να είναι γεμάτοι, οι εργασιακές επιτροπές να ζωντανέψουν, τα εργοτάξια και όλοι οι χώροι δουλειάς να γίνουν χώροι προβληματισμού και οργάνωσης του αγώνα για την επόμενη μέρα, με απεργιακές επιτροπές παντού, να γίνουν εστίες όπου η αγανάκτηση θα γίνει οργή θα γίνει δράση!
Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν, μας χρωστάνε τον μόχθο μας!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΠΑΝΤΟΥ!
Όταν καταλάβουμε ότι αυτή είναι η δύναμη, θα παραμερίσουμε τα «βουνά»…
Η συμμετοχή στην απεργία πρέπει να είναι καθολική!
Να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στους αρμόδιους, να γίνει η απεργία μήνυμα ελπίδας για κάθε άνθρωπο!
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ,
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,
ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ!
(από προκήρυξη της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΟΤΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου