Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Δήμος Καρδίτσας: άρχισαν τα όργανα…

Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο ότι «ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΚ και της Παυσίλυπο Α.Ε. κ. Ξυδιάς και κ. Τσάντζαλος αντίστοιχα, παρέδωσαν χθες την ευθύνη των συγκεκριμένων δημοτικών επιχειρήσεων στη νέα δημοτική αρχή Καρδίτσας».
Διαβάζουμε επίσης ότι ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Παπαλός «απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τη διαδοχή στη διοίκηση της ΔΗΚΕΚ και της Παυσίλυπο Α.Ε., με αφορμή την προηγηθείσα συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΗΚΕΚ κ. Ξυδιά, κάλεσε όλες τις διοικήσεις των δημοτικών επιχειρήσεων να παραμείνουν στις θέσεις τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν το έργο τους, έως ότου γίνει ομαλά η μετάβαση από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη. Είπε ότι εάν κάποιοι παραιτηθούν, θα προκληθεί απίστευτο χάος και θα είναι υπόλογοι των πράξεών τους».
Αυτοί που προεκλογικά ζητούσαν τη ψήφο μας γιατί ήθελαν «να προσφέρουν στη πόλη», κατέβασαν ήδη ρολά και βιάζονται να την κοπανήσουν!
Από την άλλη, αυτοί που επίσης προεκλογικά ζητούσαν τη ψήφο μας γιατί ήθελαν «να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Καρδίτσας», γιατί είχαν «πρόγραμμα» και γιατί βιάζονταν να το εφαρμόσουν (κι αυτοί «για να προσφέρουν στην πόλη»), τώρα το παίζουν καθυστέρηση, αρνούνται να αναλάβουν και αποδεικνύονται απροετοίμαστοι και ανέτοιμοι!
Οι μεν προφανώς αισθάνονται ότι αρκετά «προσέφεραν»!
Οι δε δεν ξέρουν τι, που και πώς να «πρωτοπροσφέρουν»!
Η συνέχεια; Επί της οθόνης…

1 σχόλιο:

  1. Δίκιο έχεις. Όλοι προσφέρουν ανιδιοτελώς και φροντίζουν για το καλό μας μέχρι... να χάσουν τις καρέκλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή