Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ


της Ν.Ε. ΚΚΕ Καρδίτσας

Τα δύο κόμματα που διεκδικούν να κυβερνήσουν και τα άλλα που ορέγονται συμμετοχή στην κυβέρνηση συμπίπτουν σε ένα κρίσιμο στοιχείο: Στην προσήλωσή τους στην ΕΕ. Αυτή η δοσμένη αντιλαϊκή στρατηγική προδιαγράφει το περιεχόμενο της πολιτικής που θα ασκήσουν τα κόμματα που τη θεωρούν ιερή και απαραβίαστη.
Απέναντι σε μια κυβέρνηση ΝΔ που θα σπείρει στο λαό το φόβο ή σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα σπείρει απογοήτευση, ο λαός μπορεί και πρέπει να αντιτάξει ένα ισχυρό ΚΚΕ ως το δικό του αντίβαρο, στήριγμα στα δύσκολα που έρχονται.
-Ισχυρό ΚΚΕ γιατί είναι το κόμμα που προέβλεψε έγκαιρα όλες τις κρίσιμες και καθοριστικές για τη ζωή του λαού εξελίξεις και δικαιώθηκε.
- Ισχυρό ΚΚΕ γιατί είναι κόμμα με τεράστια πολιτική πείρα, που αξιοποιεί προς όφελος του λαού και του κινήματος, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα βγάζει πέρα και στην ανηφόρα και στην κατηφόρα. Κι όταν οι αγώνες φουντώνουν κι όταν υπάρχει υποχώρηση.
-Ισχυρό ΚΚΕ γιατί ένα κόμμα που ξέρει να αποφεύγει τις προβοκάτσιες, τους τυχοδιωκτισμούς.
- Ισχυρό ΚΚΕ γιατί ένα κόμμα που σηκώνει στην πλάτη του την ιστορική ευθύνη του απέναντι στην εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, δίχως να υπολογίζει θυσίες και κόστος.
-Ισχυρό ΚΚΕ ώστε να πρωταγωνιστεί στους αυριανούς αγώνες για να μην τα χάσει όλα ο λαός. Ότι μπορεί να ματαιώσει, ότι μπορεί να κερδίσει, άμεσα. Γιατί επείγουν ζητήματα, όπως τρόφιμα, φάρμακα, συντάξεις, που πρέπει να αντιμετωπιστούν και δεν υπάρχουν εδώ περιθώρια αναμονής.
-Ισχυρό ΚΚΕ γιατί μόνο ένα τέτοιο ΚΚΕ, με μια ισχυρή Κοινοβουλευτική Ομάδα στην επόμενη Βουλή που θα μοιάζει με κινούμενη άμμο, μπορεί να παρέμβει ουσιαστικά και αποτελεσματικά υπέρ των λαϊκών συμφερόντων
-Ισχυρό ΚΚΕ κόντρα στα σχέδια αυτών που χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να εκβιάσουν ωμά την ψήφο του λαού και να ισχυροποιήσουν το νέο δικομματισμό - διπολισμό, κατευθύνοντας την ψήφο του. Πρέπει, λένε, οπωσδήποτε να υπερψηφιστεί η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα παραδείγματα πολλά
-Ισχυρό ΚΚΕ για να απαντηθούν οι αθλιότητες σε βάρος του ΚΚΕ που σπέρνουν διάφορα κέντρα είτε με κατασκευασμένα γκάλοπ είτε με ψίθυρους.
Προειδοποιούμε τους διάφορους «αριστερούς»  του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα ότι ψίθυροι για «χαμένη ψήφο» στο ΚΚΕ θα απαντηθούν πολύ σύντομα από τον λαό και ότι και να κάνουν το ΚΚΕ δεν το βάζουν στο «χέρι»!!! Γιατί την Κυριακή στις 17 του μήνα, ο λαός καλείται να ψηφίσει όχι μόνο για το ποια κυβέρνηση, αλλά κυρίως για το πώς θα αντιμετωπίσει την όποια κυβέρνηση. Κι αυτό τους φοβίζει. Δεν το θέλουν το ΚΚΕ στα πόδια τους!
Σ' αυτή την κατεύθυνση λοιπόν κάθε ψήφος στο ΚΚΕ μετράει σαν ψήφος ανατροπής των σχεδιασμών της αστικής τάξης και εκείνων των τμημάτων της που στηρίζουν ΝΔ και των άλλων που τα δίνουν όλα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ. ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΥΓ: Ερώτηση σε κάθε αριστερό, ριζοσπάστη, δημοκράτη, προοδευτικό Καρδιτσιώτη:
Πως αισθάνθηκε όταν άκουσε το νεόκοπο, εκλεκτό της κάθε εξουσίας Α. Τσίπρα να παρομοιάζει τον εαυτό του με τους αδούλωτους της ταξικής πάλης; Δηλαδή, ο Τατάκης έμεινε όρθιος μέχρι το θάνατο στο Μακρονήσι, ο Μπελογιάννης ατρόμητος μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, οι εκτελεσμένοι κομμουνιστές της Καρδίτσας αλύγιστοι μπροστά στο θάνατο γιατί έβλεπαν στο μέλλον να έρχεται ο Τσίπρας; Μόνο «ύβρις» θα μπορούσε να χαρακτηριστούν αυτοί οι παραλληλισμοί…
Αυτή η αμετροέπεια ας αποτελέσει για τον κάθε αγνό αγωνιστή  κριτήριο ψήφου
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
1.    ΜΠΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Θωμά.
2.    ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΗΣ του Θωμά.
3.    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Βάϊου.
4.     ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του Σωτηρίου.
5.    ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ του Γεράσιμου.
6.    ΚΟΥΤΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του Αθανασίου.
7.    ΚΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου.
Ν.Ε. ΚΚΕ Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου