Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Καρδίτσας για τη Χρυσή Αυγή


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή, η οποία με ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ζητάει στοιχεία για τις καταλήψεις των εργαζόμενων και τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για την απομάκρυνση των καταληψιών.
Όλα αυτά τα κάνει η Χρυσή Αυγή γιατί θέλει να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι, να σταματήσουν κάθε μορφής κινητοποιήσεις για να περάσει η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή κάνει πλάτες στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι υπεύθυνη και για την κατάσταση που βιώνουν σήμερα η εργαζόμενοι.
Κουβέντα δεν λέει η Χρυσή Αυγή γιατί συμφωνεί με τις απολύσεις, με την υποχρηματοδότηση των δήμων, με τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, με τις ιδιωτικοποιήσεις , τους άθλιους μισθούς των εργαζομένων κλπ.

Το μόνο που ξέρει είναι να λειτουργεί ως δουλεμπορικό γραφείο «ευρέσεως εργασίας», που στήνει πλάτες στην κυβέρνηση για να σπρώχνει στα αφεντικά, ως ντίλερ τους πάμφθηνους (18 ευρώ μεροκάματο) Έλληνες εργάτες δίχως δικαιώματα ή ασφάλιση. Ας μην ξεχνάμε τις πλάτες που έβαλαν για την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας.
Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, για το σύστημα η Χρυσή Αυγή γιατί ο στόχος της δεν είναι άλλος από το να μην αγωνιστούν ενωμένοι και συσπειρωμένοι οι εργαζόμενοι για να ανατρέψουν αυτή την πολιτική  που τους φτωχοποιεί .
Απαιτούμε από τους δημάρχους να μη δώσουν κανένα στοιχείο για τους αγώνες των εργαζομένων στους δήμους.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, με ανακοινώσεις τους να καταγγείλουν τη Χρυσή Αυγή η οποία στοχοποιεί τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους και μπαίνει μπροστά για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης χτυπώντας παράλληλα όλους εμάς.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα και να σταθούν απέναντι σ' αυτούς που μας εξαθλιώνουν, σε αυτούς που με τεχνητούς διαχωρισμούς προσπαθούν να διασπάσουν τους εργαζόμενους με φυλετικά κριτήρια για να μπορούν να τους βάζουν να διαπλικτίζονται μεταξύ τους και όχι με εκείνους που πραγματικά τους κάνουν φτωχούς.
                                                    Για το Δ.Σ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Απόστολος Ταξιάρχης                                           Σωτήριος Σούρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου