Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ok, πείστηκα! ΑΠΟΧΗ και στον δεύτερο γύρο!


«Η αποχή δεν είναι λύση, δεν είναι θέση. Η αποχή ευνοεί τις συντηρητικές δυνάμεις…» (Ντ. Ρόβλιας, Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας)





«πρέπει να δηλώσουμε ενεργητικό «παρών» στην εκλογική μάχη του β’ γύρου. Η αποχή είναι το εισιτήριο της κυβέρνησης στο καταστροφικό της δρόμο. Είναι «λευκή επιταγή» (…) Η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη…» (Ασημ. Σκόνδρα, υποψήφια βουλευτής Καρδίτσας και μέλος Πολ. Επιτροπής της Ν.Δ.)




«όλοι μαζί την Κυριακή στην κάλπη…» (Ν. Σαλαγιάννης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ)






«καλούμε όλους όσους ψήφισαν τα ψηφοδέλτια που στήριξε το ΚΚΕ αλλά και όλους όσους δεν έκαναν το βήμα και ψήφισαν τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στον πρώτο γύρο ή προτίμησαν ανώδυνες λύσεις στη λογική της αποχής ή «των μικρών κομμάτων», να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στο δεύτερο γύρο» (Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ)


«όταν ο κόσμος δεν πάει να ψηφίσει, νομιμοποιεί τα νέα επώδυνα μέτρα και γιαυτό πρέπει την Κυριακή να ψηφίσει…» (Κ. Αγοραστός, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Ν.Δ.)





«αν στο πρώτο γύρο η αποχή, το λευκό, το άκυρο και η στήριξη των αριστερών ψηφοδελτίων σηματοδοτούσε μια υγιή στάση διαμαρτυρίας, στο δεύτερο γύρο μια ψήφος άρνησης δίνει συγχωροχάρτι σ’ αυτούς που μας οδήγησαν στην πολιτική και κοινωνική χρεωκοπία» (Απ. Παπατόλιας, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ)

1 σχόλιο:

  1. και να ψηφίσουν ακυρο ή λευκό. Αυτό είπε το ΚΚΕ!!βάλτε το ολοκληρο άλλο είναι το νόημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή