Κυριακή 22 Μαΐου 2011

"συναίνεση": όπως "συνενοχή"...


«Ερωτάται ο κ. Υπουργός: Με ποια λογική, με ποια κριτήρια και με ποια στοιχεία έγιναν οι αξιολογήσεις;» (από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν। Σαλαγιάννη προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Λοβέρδο, «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ» 22-5-2011).


«Ερωτάται ο κ. Υπουργός: Βάσει ποιών επιστημονικών κριτηρίων και δεικτών αξιολόγησης διαμορφώθηκε η κατάργηση του αυτοδιοίκητου του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και η υποβάθμισή του σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου;» (από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ν.Δ. Σπ Ταλιαδούρου προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Λοβέρδο, «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ» 22-5-2011).

Να λοιπόν που στην Καρδίτσα έγινε κατορθωτή η πολυπόθητη «συναίνεση»! Σαλαγιάννης και Ταλιαδούρος σε κοινή γραμμή ρωτάνε για «κριτήρια»! Δηλαδή, τι μας λένε οι δύο βουλευτές μας; Ότι για το κλείσιμο των κλινικών και την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καρδίτσας δεν φταίει το Μνημόνιο, δεν φταίει η τρόικα και η κυβέρνηση αλλά αυτά τα άτιμα τα «κριτήρια»! Σαλαγιάννης και Ταλιαδούρος από κοινού βάζουν πλάτη για να συγκαλυφθεί η πολιτική διάσταση του ζητήματος, να βγει λάδι η κυβέρνηση και να υλοποιηθεί το Μνημόνιο (αρχικό και επόμενα…) χωρίς και πολλές αντιδράσεις. Αναρωτιέμαι ποιος από τους δύο βουλευτές βοηθάει περισσότερο την κυβέρνηση: ο συμπολιτευόμενος που «αντιπολιτεύεται» ή ο αντιπολιτευόμενος που συμπολιτεύεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου