Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ 13/05, 10.30 ΠΜ – Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ

Καλούμε τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα «ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙ;».

1. Ο λαός μίλησε. Σάρωσε τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις και προκάλεσε σεισμό στο πολιτικό σύστημα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην ΕΕ και ΔΝΤ.

2. Ανοίγει ο δρόμος για μια άλλου τύπου εκπροσώπηση, για ένα άλλο πολιτικό σύστημα, για πραγματική δημοκρατία, για μεταπολίτευση του λαού.

3. Ο ίδιος ο λαός θέτει τη χώρα σε τροχιά διεξόδου, σε άλλη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω του και τιμωρώντας όλους αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας, φέρνοντας την κοινωνική διάλυση.

4. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκλογικής βραδιάς, δηλαδή ο ελληνικός λαός και το κίνημα του, που σε μεγάλο βαθμό εκφράστηκε μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ επωμίζονται το μεγάλο καθήκον να υλοποιήσουν αυτή τη διέξοδο.

ΜΑΖΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, με Αυτοοργάνωση με Άμεση Δημοκρατία σε κάθε γειτονιά!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Λαλίστατος ο Τσίπρας και οι του ΣΥΡΙΖΑ για το Μνημόνιο, λέξη όμως για την Τρόικα. Διότι το Μνημόνιο πολλοί εμίσησαν, την Τρόικα ουδείς... Γι αυτό και όλοι τους (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΚΛΠ)προτείνουν "επαναδιαπραγμάτευση", "αναθεώρηση", "απαγκίστρωση" κλπ αλλά πάντα με ΕΕ και ΔΝΤ στο σβέρκο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή