Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

αντεπίθεση ή αντίσταση;


«Εμείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που στηρίζει το ΚΚΕ, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρξει αντίσταση, να μπουν εμπόδια σ’ αυτή τη βαρβαρότητα που προσπαθούν να επιβάλλουν οι κυβερνώντες με τα μνημόνια και τον προϋπολογισμό, μέχρι να δρομολογηθούν εξελίξεις για τη λαϊκή αντεπίθεση και την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μαζί με το ταξικό κίνημα για την οργάνωση της πάλης του λαού και θα διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με επείγοντα χαρακτήρα για τον κόσμο της δουλειάς.»
(Από την ανακοίνωση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»Ν. Καρδίτσας για τον κρατικό προϋπολογισμό 2013 που υπογράφουν  οι Τέγος Χρήστος – Δήμος Καρδίτσας, Στουρνάρας Σωτήρης – Δήμος Σοφάδων, Πολυγένης Άρης – Δήμος Παλαμά, Ελευθερίου Βασίλης – Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, Γιώτης Λάμπρος – Δήμος Μουζακίου)
«Πρέπει να μπει τέρμα στις αυταπάτες ότι είναι δυνατό να υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική δίχως αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με μονομερή διαγραφή του χρέους.
Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την Κυριακή να γίνουν ένα παραπέρα βήμα για την κλιμάκωση της λαϊκής αντεπίθεσης κόντρα στον «ευρωμονόδρομο» και στα κόμματα που τον υποστηρίζουν.»
(Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την εκταμίευση της δόσης) 

1 σχόλιο:

  1. Σωστή η απορία: Παλεύουμε για «άμεσα μέτρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με επείγοντα χαρακτήρα για τον κόσμο της δουλειάς» (ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) ή είναι «αυταπάτες ότι είναι δυνατόν να υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική δίχως αποδέσμευση από την ΕΕ κλπ κλπ» (ΚΚΕ) ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή