Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κάλεσμα Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Καρδίτσας

ΟΙ ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι σύμμαχοι τους για άλλη μια φορά, ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν τους λαούς της περιοχής μας.
Από τις 10 μέχρι 13 Ιούλη, θα βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά τρεις φρεγάτες του ΝΑΤΟ, που στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην Αν. Μεσόγειο, για να ενταχθούν στην εκεί ΝΑΤΟική επιχείρηση «Active Endeavor».
Το διάστημα 13 - 16 Ιούλη, θα καταπλεύσει στη Ρόδο και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower», το οποίο κατευθύνεται στην Αν. Μεσόγειο για να ενταχθεί στην περιοχή ευθύνης του 5ου και του 6ου αμερικανικού Στόλου, που δραστηριοποιείται στη Μεσόγειο. Είχε προηγηθεί στις 28-31 Μάρτη ο ελλιμενισμός στον Πειραιά του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Enterprise», ενώ στις 15-19 του ίδιου μήνα, είχε επίσης ελλιμενιστεί στον Πειραιά η ΝΑΤΟϊκή δύναμη κρούσης του Ατλαντικού (Standing Nato Maritime Group Ι), η οποία βρίσκεται σε αποστολή στη Μεσόγειο και πέρα από το Σουέζ.
Η Ελληνική κυβέρνηση, κατά τη γνωστή τακτική της, στο όνομα των συμβατικών της υποχρεώσεων, ετοιμάζεται να συμπράξει ενεργά στο νέο έγκλημα των ιμπεριαλιστών.
Η Επιτροπή Ειρήνης καταγγέλλοντας την παραπάνω συμμετοχή απαιτεί:
·                                 Να μην τηρηθεί καμία "συμβατική υποχρέωση" που μετατρέπει την Ελλάδα, αυτή τη φορά, σε ορμητήριο εναντίον των λαών της Συρίας και του Ιράν.
·                                 Να μη χρησιμοποιηθεί η βάση της Σούδας, να κλείσει τώρα, όπως και όλες οι βάσεις.
·                                 Να επιστρέψουν τώρα τα ελληνικά στρατεύματα που βρίσκονται σε στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων.
·                                 Να ακυρωθούν οι στρατιωτικές συμφωνίες της χώρας μας με το Ισραήλ.
Η γραμματεία Καρδίτσας της Επιτροπής Ειρήνης καλεί τον Ελληνικό λαό και τη Νεολαία να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για να μην παραχωρηθεί ούτε αέρας, ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών, για να μην περάσουν τα σχέδια του νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου που ετοιμάζουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και οι σύμμαχοι τους κατά της Συρίας και του Ιράν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου