Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΜΕ Καρδίτσας: Την Τρίτη 9 Οκτώβρη στις 7 στην κεντρική πλατεία


Την Τρίτη έρχεται στη χώρα μας η Μέρκελ. Δεν έρχεται για το καλό μας. Έρχεται για να βοηθήσει τους συνεργάτες της, την κυβέρνηση να επιβάλλει τα νέα βάρβαρα μέτρα.
Τώρα επιβάλλεται γενικός ξεσηκωμός ! Τα νέα βάρβαρα μέτρα και οι εκβιασμοί Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυβέρνησης και κεφαλαίου να μην περάσουν.
Τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τους αγώνες με συλλαλητήρια με απεργίες με κάθε τρόπο πριν από όλα μέσα στους τόπους δουλειάς, να δυναμώσει η αντίσταση στα μέτρα και την πολιτική τους.
ΟΧΙ στα ψέματα, στα εκβιαστικά διλλήματα και τις απειλές, ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε, ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα αλλά αναγκαία γιατί σώζουν τους εργαζομένους και την πατρίδα από τα χειρότερα. Τους μόνους που σώζουν τα μέτρα είναι τους καπιταλιστές και τα αμύθητα κέρδη τους.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι «εμείς δεν θέλουμε» μας τα επιβάλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα. Κεφαλαιοκράτες ντόπιοι και ξένοι, ευρωπαϊκή ένωση, Δ.Ν.Τ., κυβέρνηση και κόμματα που συναποτελούν την αντιλαϊκή συμμορία, με αλλεπάλληλες επιδρομές κατακλέβουν, ληστεύουν, ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, λεηλατούν την ζωή και το μέλλον μας.
Όλοι στους δρόμους με σύνθημα: ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ.
ΈΩΣ ΕΔΩ με τις αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι καλύτεροι διαχειριστές χωρίς και αυτοί να συγκρουστούν με την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να θίξουν την ιδιοκτησία και τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών, θα τους πείσουν να δείξουν μεγαλύτερη συμπόνια για τους εργαζόμενους θα κάνουν την λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης πιο φιλολαϊκή.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε
Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία απαιτούμε:
Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα
Να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.
Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από την λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ.
Εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 9 Οχτώβρη, στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία.

Γραμματεία ΠΑΜΕ Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου