Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ανεπιθύμητη!

Την Τρίτη 9 του Οκτώβρη έρχεται στην Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ. Η επίσκεψη της Μέρκελ αποτελεί πρόκληση για τον ελληνικό λαό. Δεν είναι μια εθιμοτυπική επίσκεψη. Αποτελεί άλλη μια ωμή παρέμβαση των ευρωπαίων επικυρίαρχων που λυμαίνονται τη χώρα και καταδικάζουν το λαό στη φτώχεια, στην ανεργία και στην εξαθλίωση.
Σε μια περίοδο που η τρόικα εσωτερικού δοκιμάζεται και οι λαϊκοί αγώνες ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο όπως στην πρόσφατη απεργία της 26 Σεπτέμβρη, η εκπρόσωπος του γερμανικού κεφαλαίου έρχεται στην Αθήνα για:
  • να στηρίξει την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά,
  • να εκβιάσει το λαό μας ώστε να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα τα νέα βάρβαρα μέτρα των 13,5 (και όσο πάει…) δις,
  • να επιβλέψει για την πιστή εφαρμογή παλιών και νέων μνημονίων,
  • να προσδέσει περισσότερο τη χώρα μας στα συμφέροντα και τις γεωπολιτικές επιδιώξεις του γερμανικού ιμπεριαλισμού,
  • να απαιτήσει νέες περικοπές στα εισοδήματά μας, νέες μειώσεις στο βιοτικό μας επίπεδο, παραπέρα ξεθεμελίωμα της Υγείας, της Παιδείας, των κοινωνικών παροχών,
  • να πιέσει για περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις, για πιο γρήγορο ξεπούλημα των δημόσιων φιλέτων, για νέες “fast track” συμφωνίες και νέα συμβόλαια εκποίησης του λαού και της χώρας.
Η Μέρκελ δεν φέρνει «λύσεις» αλλά περισσότερα δεινά για το λαό μας. Δεν έρχεται να «δώσει» αλλά να «πάρει». Δεν είναι ούτε «φιλέλληνας» ούτε «ανθέλληνας» αλλά εκπρόσωπος των επικυρίαρχων της ΕΕ που βύθισαν στην εξαθλίωση και την απόγνωση το λαό μας. Γι αυτό και είναι ανεπιθύμητη.
Την Τρίτη 9 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Παλλαϊκός ξεσηκωμός!
-         Για να μην περάσουν τα νέα μέτρα
-         Για να ανατραπούν παλιά και νέα μνημόνια
-         Για να φύγει η τρόικα από τη χώρα μας
Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου