Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καρδίτσας για παλλαϊκό ξεσηκωμό


Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου η Άγγελα Μέρκελ πραγματοποιεί την πρώτη της επίσκεψη «εργασίας στην Ελλάδα» που στόχο έχει την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση του λαού και των εργαζομένων για να διασφαλιστεί η σωτηρία των τραπεζιτών και τα κέρδη των επιχειρήσεων.
Είναι μια επίσκεψη πρόκληση για όλο τον ελληνικό λαό που στενάζει μετά την επιβολή και εφαρμογή των μέτρων τριών χρόνων μνημονίων που επέφεραν περικοπές, συρρίκνωση εισοδημάτων και εργασιακών δικαιωμάτων, τη διάλυση του ΕΣΥ και της Παιδείας, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και την εκτόξευση του δημόσιου χρέους. Και πρόκληση ακόμη μεγαλύτερη εν αναμονή των ακόμα πιο επώδυνων μέτρων.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Μέρκελ και καλεί τον κόσμο, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες. Να μην περάσουν τα μέτρα-φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής.

O ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ - καλεί όλες και όλους τους πολίτες της Καρδίτσας στην ευρεία σύσκεψη φορέων και σωματείων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 8.00 μ.μ στο Εργατικό κέντρο Καρδίτσας.

- καλεί όλους τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες, εργαζόμενους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους
- καλεί τους άνεργους και τις άνεργες, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς, τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους του νομού
- καλεί τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες, από τις πόλεις και τα χωριά, τους αγρότες και τις αγρότισσες ολόκληρου του νομού να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τρίτη στις 7.00 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας (πλατεία Ελευθερίας).

Η πλατεία πρέπει να βουλιάξει και να σταλεί το μήνυμα στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού αλλά και στην ίδια την τροϊκανή κυβέρνηση ότι…

… Δεν πάει άλλο! Ως εδώ! Η εμείς ή αυτοί!

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου