Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Να μην περάσει ο προϋπολογισμός της ντροπής


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο άγριος προϋπολογισμός του 2013 βασίζεται στο πακέτο μέτρων της ντροπής που ψηφίστηκε από μία ισχνή πλειοψηφία 153 βουλευτών που αργά η γρήγορα θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.
Ο προϋπολογισμός αυτός είναι άγρια και ξεδιάντροπα ταξικός και μετατρέπει τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική «έρημο». Γκρεμίζει κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα, στερώντας φάρμακα και δημόσια περίθαλψη, στερώντας σχολεία και πανεπιστημιακές σχολές, δημιουργώντας ατελείωτες στρατιές ανέργων, αυτοχείρων και απελπισμένων. Διώχνουν τα καλύτερα μυαλά της νέας μας γενιάς στο εξωτερικό και στέλνουν στον Καιάδα τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Είναι χυδαίοι και ανάλγητοι!

Τα μέτρα των 11 δις του προϋπολογισμού του 2013 και το συνολικό «πακέτο» του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2013-2016, ύψους 18,9 δισ. ευρώ πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και εργασιακά δικαιώματα, κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και κορυφώνουν την κοινωνικά βάρβαρη φοροεπιδρομή σε βάρος του ελληνικού λαού, την ίδια στιγμή που αφήνουν στο απυρόβλητο τους «έχοντες και κατέχοντες». 
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (ημιδιαλυμένου) - ΔΗΜΑΡ, δουλεύοντας ως εργαλείο της τρόικας, ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική κοινωνία. Η ανατροπή των μνημονίων, καθώς και της τρικομματικής κυβέρνησης  είναι όχι μόνο θέμα πρώτης προτεραιότητας αλλά και  όρος επιβίωσης για όλους και όλες μας. Τώρα που η βαρβαρότητα μάς έχει περικυκλώσει δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη ρήξη.
Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ καλούν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, τους άνεργους και τις άνεργες, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες του νομού μας να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής στην κεντρική πλατεία, στις 6.00 το απόγευμα. Να μην περάσει ο προϋπολογισμός της ντροπής!
Ή ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει, το κίνημα, οι φορείς κλπ ακολουθούν... Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το ΠΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή