Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

26 Σεπτέμβρη: η πλατεία ήταν γεμάτη...






δανείστηκα τις φωτογραφίες από το https://proergkar.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Ενθαρρυντικό ξεκίνημα νέων αγώνων. Μακάρι νάχει συνέχεια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 10ΕΤΙΑ! AVANTI ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, "ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"... (ΣΥΓΝΩΜΗ, "Ο ΦΟΡΕΑΣ" ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ με τον προηγούμενο. Οι φωτογραφίες αδικούν όχι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-κλπ αφού δεν δείχνουν τις αλυσίδες που έκαναν οι... σύντροφοι του ΚΚΕ. Για να περιφρουρήσουν, άραγε, τι και ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ (ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ... ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΡΙΝ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Το Π.Α.ΜΕ. έχει κάθε δικαίωμα να περιφρουρεί τη συγκέντρωσή του μιας και η γούνα του έχει καεί κάμποσες φορές κι όπως πάνε τα πράγματα κι αγριεύουν θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Το από ποιον και γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει τόσα χρόνια είναι πρόβλημά σας. Μάλλον σας έμεινε το χούι από τις περσινές πλατείες που μαζευόσασταν με τα Χρυσά τ' Αυγά.
    2)Διαφωνώ με τον προηγούμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει τη δουλειά του. Εσείς τι κάνετε;
    3) Θέλετε κίνημα από τα κάτω. Χτίστε το με Παπαθανασίου, Καπράνα, Αλεξάκο κλπ. Καλά κάνετε, άλλα λέγατε πέρυσι άλλα φέτος.
    Αφήστε λοιπόν τα περί αριστερού εμφυλίου και κάντε τη δουλειά σας να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχετε επιλέξει το δρόμο σας (μήπως ακόμη όχι;) κι εμείς το δικό μας.
    Α, και τις φωτογραφίες από τις αλυσίδες που "πρέπει να αναρτηθούν" όπως ακούστηκε τη στιγμή που τραβήχτηκαν να τις προσέξετε να μην φαίνεται ο Παπαθανασίου που σας κάνει κουμάντο. Θα εκτεθείτε.
    Καλούς Αγώνες. Ο χειμώνας θα είναι μακρύς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Εσείς τι κάνετε;", "αφείστε", "θέλετε", "έχετε επιλέξει"... Γιατί ο ανώνυμος των 9:55 χρησιμοποιεί δεύτερο πληθυντικό; Σε ποιούς απευθύνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σένα ρε μεγάλε ποιος απευθύνθηκε και σε πείραξε τόσο;

      Διαγραφή