Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Νταήδες της πορδής

Νταήδες μας το παίζουν εσχάτως τα βουβαλόπαιδα της Χρυσής Αυγής. «Ενάντια σε όλους» λένε. Μέχρι στιγμής πάντως τους είδαμε να το παίζουν νταήδες μόνο απέναντι σε ανίσχυρες γυναίκες, τρομαγμένους μετανάστες και κακόμοιρους μικροπωλητές. Με τους αδύνατους, τους φτωχούς και τους ανήμπορους τα βάζουν. Γιατί μέχρι εκεί φτάνει το νταηλίκι τους. Τόσο είναι το μπόι τους. Δεν τους είδαμε να τα βάζουν με τους Λάτσηδες και τους Βαρδινογιάννηδες… Δεν τους είδαμε να τα βάζουν με τους ισχυρούς αυτού του τόπου… Δεν τους είδαμε να τα βάζουν με την πλουτοκρατία που εκμεταλλεύεται και ξεζουμίζει το λαό μας. Όπως και «ενάντια στους ξένους» λένε. Όμως λέξη δεν λένε για τους αμερικάνους και ευρωπαίους «προστάτες». Λέξη δεν βγάζουν για τους ιμπεριαλιστές που αλωνίζουν στη χώρα μας και καβαλίκεψαν στο σβέρκο του λαού μας. Αυτοί άραγε δεν είναι «ξένοι»; Αλλά και πώς να τα βάλουν μ’ όλους αυτούς αφού τα «λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες» είναι δικά τους παιδιά. Γρανάζι στο δικό τους σύστημα. Τα δικά τους τσομπανόσκυλα. Που κεφάλαιο και ιμπεριαλιστές τα ξαμόλησαν ενάντια στην πλέμπα και στους ξυπόλυτους. Για να φοβίζουν και να τρομάζουν το λαό, τους εργαζόμενους, τη νεολαία. Και μαζί να μας διαιρούν και να μας αποπροσανατολίζουν. Να στρέφουν τους φτωχούς ενάντια στους φτωχότερους. Τους «νόμιμους» ενάντια στους «παράνομους». Σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι. Για να μένουν ανενόχλητοι οι πραγματικοί παράνομοι. Η αστική τάξη και οι ξένοι προστάτες της. Όλο αυτό το αστικό κηφηναριό που διαβιεί σε πολυτελή γραφεία, που ραχατεύει σε βελούδινα σαλόνια, που σουλατσάρει στα Da Capo και στα Κολωνάκια, που μοστράρει σε πανάκριβα cayenne, που ρεμπελιάζει πότε στη Ψαρού και πότε στο Νταβός, που ζει και πλουτίζει από την καταπίεση και την εκμετάλλευση του λαού μας… Μπροστά σ’ όλους αυτούς κάθονται σούζα τα καλόπαιδα του Μιχαλολιάκου. Γιατί τέτοιοι νταήδες είναι. Νταήδες της πορδής.

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας συντρόφια.Θα σας παρακαλούσα όταν ασκείτε κριτική να φροντίζετε να έχετε ενημέρωση πρώτα.Μπορεί η Χρυσή Αυγή να μην έχει την μακρόχρονη ιστορία του Κ.Κ.Ε. έχει όμως μια έντονη παρουσία που περνάει την εικοσαετία.Οπότε δεν δικαιολογείστε.
    Επί του προκειμένου.Εάν κάνατε τον κόπο να μπείτε στο site της Χ.Α. στις ιδεολογικές θέσεις θα βλέπατε(αντιγράφω):
    ''Είμαι εχθρός της μεγάλης και εκμεταλλευτικής ιδιοκτησίας, είτε ντόπιας είτε διεθνιστικής, όσο και υπέρμαχος της οικογενειακής μικροϊδιοκτησίας του κλήρου ή τεμένους των προγόνων μας. Το χρήμα είναι αναγκαίο μέσο και όχι ρυθμιστικός παράγοντας της ζωής ή αυτοσκοπός. Απώτατος στόχος του Λαϊκού κράτους είναι η κλιμακωτή εξάλειψη της ψευτοαντικειμενικής αξίας του χρήματος και η ελεγχόμενη χρήση του σαν ανταλλακτικού μέσου. Το κράτος πρέπει να ελέγχει την ατομική ιδιοκτησία ώστε αυτή να μην γίνεται επικίνδυνη για την επιβίωση του Λαού ή να μπορεί να τον χειραγωγήσει. Η οικονομία να σχεδιάζεται ώστε να εξυπηρετεί την Εθνική πολιτική και να εξασφαλίζει το μέγιστο ποσοστό αυτάρκειας με απεξάρτηση από τις διεθνείς αγορές και έλεγχο κάθε πολυεθνικής.''
    Αλλά και πέραν αυτού η Χ.Α. ήταν από τα πρώτα κόμματα που πήραν θέση ξεκάθαρη και αντιμνημονιακή.Εάν πρακολουθείτε το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα θα το έχετε διαπιστώσει.
    Τώρα σε ότι αφορά το ποιός στηρίζει το σύστημα δεν αναφέρεται κανένα στοιχείο.Εγώ όμως μπορώ να αναφέρω αρκετά για την αριστερά και δη για το Κ.Κ.Ε.Όπως π.χ. την στήριξη που παρείχε το κόμμα αυτό(ΚΝΑΤ)στη περιφρούρηση της βουλής όταν ο λαός βγήκε στους δρόμους και πήγε να μπουκάρει μέσα στο κτίριο.(το ξεχάσατε αυτό;)ή ακόμη και τη συνεργασία που έχει αυτό το κόμμα σήμερα με το πολιτικό κατεστημένο και υποτίθεται εχθρούς του(Ν.Δημοκρατία)για να πλήξουν τη Χ.Α.(μέτρα Δένδια).
    Εγω θα περίμενα από το Κ.Κ.Ε. να βγεί τολμηρά και να υπερασπίσει τα δικαιώματα ενός άλλου κόμματος στη ελευθερία της γνώμης του και της δράσης του.
    Τέλος για τους ...κακόμοιρους αλλοδαπούς που βιάζουν και κλέβουν(στις φυλακές σήμερα το 70% είναι αλλοδαποί,Αλβανοί και άλλοι) θα περίμενα την ίδια ευαισθησία(εγώ δεν ζητώ μεγαλύτερη)να δείξετε πρώτα για τους συμπατριώτες μας που υφίστανται χρόνια μια άνευ προηγουμένου καταπίεση από τους ξένους.Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνετε.
    Αυτά το ολίγα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αλέκος» μας το παίζει ο Πέτρος. Μια «απάντηση» σκέτο περιβόλι… Άλλα αντί άλλων. Για τους Λάτσηδες, τους Βαρδινογιάννηδες, τη πλουτοκρατία και το κεφάλαιο μιλάει το σχόλιο, για το… άτιμο το χρήμα και την… «άτιμη κενωνία» μας «απαντάει» αυτός!!! Για τους αμερικάνους και ευρωπαίους ιμπεριαλιστές λέει ο «εν καρδίτση», για… το ΚΚΕ «απαντάει» αυτός!!! Για τους πορδόμαγκες της ΧΑ που τα βάζουν με κακόμοιρους για να διχάσουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο μιλάει το σχόλιο, με… τους μετανάστες κολλημένος αυτός!!! Τρικυμία εν κρανίω! Δεν πειράζει Πέτρο, έχεις τη κατανόησή μου. 20 χρόνια τώρα έκρυβες τον έρωτά σου για τη ΧΑ. Τόσα χρόνια καταπίεση δεν είναι δα και λίγο. Όλο και κάποια κουσούρια αφήνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επανέρχομαι για να μην θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω.''Για τους πορδόμαγκες της ΧΑ που τα βάζουν με κακόμοιρους για να διχάσουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο μιλάει το σχόλιο, με… τους μετανάστες κολλημένος αυτός!!!''
    Πουθενά δεν το έχω διαπιστώσει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kρίμα.Περίμενα ένα συγγνώμη απο το ''Εν Καρδίτση'' για τις τόσες ανακρίβειες που έγραψε.Ήλπιζα τουλάχιστον να είναι ένας ευγενικός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή